Car Wrapping

Rijd een unieke auto dankzij car wrapping

Wat is wrapping

Wrapping is een breed begrip en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Car wrapping is het specifiek wrappen van voertuigen met speciaal ontwikkelde vinyl wrap folies. De Customizer werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals 3M, Avery & Oracal. De folies zijn nauwelijks van echte (spuit)lak te onderscheiden en te gebruiken voor het wrappen van complexe vormen.  

Car wrapping maakt het mogelijk om jouw auto helemaal te maken zoals jij wilt. De kleur van de auto kan aangepast worden in alle kleuren van de regenboog. Zo wordt een zwart model in een handomdraai een opvallende, felle kleur auto, maar kan je er ook voor kiezen om de auto te wrappen in een rustige kleur zoals (mat)grijs als de huidige kleur je juist te opvallend is. Vormen en structuren kunnen met car wrapping eveneens bereikt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Premium merken

De Customizer werkt uitsluitend met hoogwaardige merken zoals 3M, Avery & Oracal. De folies zijn nauwelijks van echte (spuit)lak te onderscheiden en te gebruiken voor het wrappen van complexe vormen.

Garantie

Bij De Customizer vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent. Wij stellen hoge eisen aan ieder project. In de tien jaar dat we werkzaam zijn in het vak hebben we vrijwel alle voertuigen voorbij zien komen. Van de eerste hybride aangedreven Ferrari in Nederland tot kleinere projecten zoals het wrappen van een scooter. Elk project nemen wij uiterst serieus. Een voertuig gaat pas weg als het voldoet aan de eisen die wij stellen. Mede hierdoor kunnen wij onze garanties waarborgen en ben jij verzekerd van een perfect aangebrachte wrap. 

Voordelen

Een car wrap beschadigt de auto niet. De lak krijgt eigenlijk een extra laagje dat beschermt tegen steenslag, waskrassen en verkleuring. Een folie gaat vijf jaar mee en is tussentijds eenvoudig te verwijderen. Als je na een jaar besluit een andere kleur te willen, kan de oude folie vervangen worden door een nieuwe kleur folie. De folie laat geen lijm of andere resten achter op de oorspronkelijke lak. Deze is na verwijdering nog steeds in topconditie.

Kosten car wrap

Een Volledige Car wrap begint (gemiddeld) rond de 1700 euro maar kan oplopen tot wel 8000 euro. Dit heeft te maken met de verschillende kleuren die er op de markt zijn maar natuurlijk ook met de grootte van een voertuig. 

Ook is het mogelijk om delen van een auto te wrappen zoals het dak of de spiegels.

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Maak jouw auto uniek!

Ons team staat klaar om jouw auto geheel naar wens te maken.

Volg ons ook op:

Bent u tevreden?

Google reviews

VCS
Lees verder
Wie zijn auto wil laten voorzien van een wrap tot aan een de-chrome en nog veel meer is hier aan het juiste adres. Bjorn is de definitie van een vakman, de uiterste zorgvuldigheid, precisie en eindresultaat overtreffen iedere keer steeds de hoge verwachtingen. Ikzelf en mijn klanten hebben iedere keer weer niets anders dan complimenten, van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto en alles wat erbij komt kijken verloopt transparant en uiterst professioneel. Ik kan met een gerust hart iedereen aanbevelen om zijn/haar auto hier te laten voorzien van de eindeloze mogelijkheden. Ga zo door Bjorn!
Ronnie Otten
Lees verder
De Customizer heeft ons wit gekleurde binnendeurkozijn voorzien van een mat zwarte wrap. Iemand die zijn afspraken nakomt en erg precies te werk gaat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat nu onze mat zwarte deur is gemonteerd. Absoluut een aanrader!
Daniel Medina
Lees verder
Altijd goede service met een grote glimlach. De slogan "Life is to short to drive boring cars" maakt hij helemaal waar. Top bedrijf en Top gozer!
Selekt Auto's BV
Lees verder
Top bedrijf, door de jaren heen heel wat autos laten tinten en plakken, zeer secuur werk word er geleverd, duidelijke afspraken. Bjorn verstaat zijn vak! Echt een aanrader!
Kevin Van Outheusden
Lees verder
Fijne ervaring met Bjorn Samen de mogelijkheden besproken en een passend offerte gekregen Resultaat is van een hoog niveau Bjorn topper 💪
Autobedrijf van Os Mercedes-Benz Specialist
Lees verder
Bjorn is zelf een liefhebber en precies met zijn werk. Gewoon een vakman! Dikke aanrader!
Previous
Next