Chrome Delete

Een moderne uitstraling door het vervangen van chromen accenten

Chrome delete - Dechrome

Bij een chrome delete vervangen wij alle chromen onderdelen van een auto. In hoogglans- of matzwart. Denk hierbij aan de raamlijsten, maar ook aan andere details aan de binnen-en buitenzijde van een voertuig. Alles wat chroom is wordt vernieuwd met stijlvolle zwarte accenten. Deze accenten worden eveneens aangebracht met wrap folies, die eenvoudig en zonder resten te verwijderen zijn.

Chrome delete

Veel auto’s hebben hoogglans zwarte sierlijsten als optie. Dit maakt de auto meer waard, en hier betaal je bij de aankoop van een nieuwe auto flink voor. Met het wrappen van de sierlijsten behalen we hetzelfde resultaat, zonder dat je daar heel veel extra’s voor betaalt.

Een chrome delete wordt veel gedaan omdat een overdaad aan chromen accenten niet meer van nu is. Zwart wordt toch gezien als een meer luxe optie. Een chrome delete is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Kosten Chrome Delete

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Geef jouw voertuig een luxe uitstraling!

Maak van jouw auto een black edition.

Volg ons ook op:

Bent u tevreden?

Google reviews

VCS
Lees verder
Wie zijn auto wil laten voorzien van een wrap tot aan een de-chrome en nog veel meer is hier aan het juiste adres. Bjorn is de definitie van een vakman, de uiterste zorgvuldigheid, precisie en eindresultaat overtreffen iedere keer steeds de hoge verwachtingen. Ikzelf en mijn klanten hebben iedere keer weer niets anders dan complimenten, van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto en alles wat erbij komt kijken verloopt transparant en uiterst professioneel. Ik kan met een gerust hart iedereen aanbevelen om zijn/haar auto hier te laten voorzien van de eindeloze mogelijkheden. Ga zo door Bjorn!
Ronnie Otten
Lees verder
De Customizer heeft ons wit gekleurde binnendeurkozijn voorzien van een mat zwarte wrap. Iemand die zijn afspraken nakomt en erg precies te werk gaat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat nu onze mat zwarte deur is gemonteerd. Absoluut een aanrader!
Daniel Medina
Lees verder
Altijd goede service met een grote glimlach. De slogan "Life is to short to drive boring cars" maakt hij helemaal waar. Top bedrijf en Top gozer!
Selekt Auto's BV
Lees verder
Top bedrijf, door de jaren heen heel wat autos laten tinten en plakken, zeer secuur werk word er geleverd, duidelijke afspraken. Bjorn verstaat zijn vak! Echt een aanrader!
Kevin Van Outheusden
Lees verder
Fijne ervaring met Bjorn Samen de mogelijkheden besproken en een passend offerte gekregen Resultaat is van een hoog niveau Bjorn topper 💪
Autobedrijf van Os Mercedes-Benz Specialist
Lees verder
Bjorn is zelf een liefhebber en precies met zijn werk. Gewoon een vakman! Dikke aanrader!
Previous
Next