Chrome Delete

Een moderne uitstraling door het vervangen van chromen accenten

Chrome delete - Dechrome

Bij een chrome delete vervangen wij alle chromen onderdelen van een auto. In hoogglans- of matzwart. Denk hierbij aan de raamlijsten, maar ook aan andere details aan de binnen-en buitenzijde van een voertuig. Alles wat chroom is wordt vernieuwd met stijlvolle zwarte accenten. Deze accenten worden eveneens aangebracht met wrap folies, die eenvoudig en zonder resten te verwijderen zijn.

Chrome delete

Veel auto’s hebben hoogglans zwarte sierlijsten als optie. Dit maakt de auto meer waard, en hier betaal je bij de aankoop van een nieuwe auto flink voor. Met het wrappen van de sierlijsten behalen we hetzelfde resultaat, zonder dat je daar heel veel extra’s voor betaalt.

Een chrome delete wordt veel gedaan omdat een overdaad aan chromen accenten niet meer van nu is. Zwart wordt toch gezien als een meer luxe optie. Een chrome delete is geschikt voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Kosten Chrome Delete

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Geef jouw voertuig een luxe uitstraling!

Maak van jouw auto een black edition.

Volg ons ook op: