Paint Protection Film (PPF)

Een transparante, zelfherstellende beschermlaag voor jouw auto

Wat is Paint Protection Film

Paint Protection Film is een transparante, zelfherstellende beschermlaag voor je auto. Deze beschermlaag is speciaal ontwikkeld om de dure lak van een premium auto te beschermen tegen mogelijke schade van o.a. steenslag, krassen, grind, vogelpoep, boomhars en meer. Deze techniek is uitvoerig getest en bewezen effectief.

De folie

De folie is transparant en is met het blote oog niet op te merken als het is aangebracht op de auto. De folie wordt voorafgaand op maat gemaakt. Elk onderdeel wordt gesneden, waardoor PPF tot in precisie om de auto past. Van de zijspiegels en voorbumper tot de complete omvang van de auto; de folie is tot in detail gesneden.  

Garantie

Bij De Customizer vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent. Wij stellen hoge eisen aan ieder project. In de tien jaar dat we werkzaam zijn in het vak hebben we vrijwel alle voertuigen voorbij zien komen. Van de eerste hybride aangedreven Ferrari in Nederland tot kleinere projecten zoals het wrappen van een scooter. Elk project nemen wij uiterst serieus. Een voertuig gaat pas weg als het voldoet aan de eisen die wij stellen. Mede hierdoor kunnen wij onze garanties waarborgen en ben jij verzekerd van een perfect aangebrachte wrap. 

Meest voorkomend

PPF brengen we vaak op de voorkant van een auto aan. Dit noemen we de impact area, de kant die het meest te verduren krijgt. De voorzijde van een auto vangt tenslotte alles als eerste op. Het is overigens ook mogelijk om de gehele auto te voorzien van PPF. Hiermee bescherm je de autolak volledig tegen invloeden van buitenaf.

Kosten PPF

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Bescherm jouw investering!

Optimale bescherming met zelf herstellende folie

Volg ons ook op:

Bent u tevreden?

Google reviews

VCS
Lees verder
Wie zijn auto wil laten voorzien van een wrap tot aan een de-chrome en nog veel meer is hier aan het juiste adres. Bjorn is de definitie van een vakman, de uiterste zorgvuldigheid, precisie en eindresultaat overtreffen iedere keer steeds de hoge verwachtingen. Ikzelf en mijn klanten hebben iedere keer weer niets anders dan complimenten, van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto en alles wat erbij komt kijken verloopt transparant en uiterst professioneel. Ik kan met een gerust hart iedereen aanbevelen om zijn/haar auto hier te laten voorzien van de eindeloze mogelijkheden. Ga zo door Bjorn!
Ronnie Otten
Lees verder
De Customizer heeft ons wit gekleurde binnendeurkozijn voorzien van een mat zwarte wrap. Iemand die zijn afspraken nakomt en erg precies te werk gaat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat nu onze mat zwarte deur is gemonteerd. Absoluut een aanrader!
Daniel Medina
Lees verder
Altijd goede service met een grote glimlach. De slogan "Life is to short to drive boring cars" maakt hij helemaal waar. Top bedrijf en Top gozer!
Selekt Auto's BV
Lees verder
Top bedrijf, door de jaren heen heel wat autos laten tinten en plakken, zeer secuur werk word er geleverd, duidelijke afspraken. Bjorn verstaat zijn vak! Echt een aanrader!
Kevin Van Outheusden
Lees verder
Fijne ervaring met Bjorn Samen de mogelijkheden besproken en een passend offerte gekregen Resultaat is van een hoog niveau Bjorn topper 💪
Autobedrijf van Os Mercedes-Benz Specialist
Lees verder
Bjorn is zelf een liefhebber en precies met zijn werk. Gewoon een vakman! Dikke aanrader!
Previous
Next