Paint Protection Film (PPF)

Een transparante, zelfherstellende beschermlaag voor jouw auto

Wat is Paint Protection Film

Paint Protection Film is een transparante, zelfherstellende beschermlaag voor je auto. Deze beschermlaag is speciaal ontwikkeld om de dure lak van een premium auto te beschermen tegen mogelijke schade van o.a. steenslag, krassen, grind, vogelpoep, boomhars en meer. Deze techniek is uitvoerig getest en bewezen effectief.

De folie

De folie is transparant en is met het blote oog niet op te merken als het is aangebracht op de auto. De folie wordt voorafgaand op maat gemaakt. Elk onderdeel wordt gesneden, waardoor PPF tot in precisie om de auto past. Van de zijspiegels en voorbumper tot de complete omvang van de auto; de folie is tot in detail gesneden.  

Garantie

Bij De Customizer vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent. Wij stellen hoge eisen aan ieder project. In de tien jaar dat we werkzaam zijn in het vak hebben we vrijwel alle voertuigen voorbij zien komen. Van de eerste hybride aangedreven Ferrari in Nederland tot kleinere projecten zoals het wrappen van een scooter. Elk project nemen wij uiterst serieus. Een voertuig gaat pas weg als het voldoet aan de eisen die wij stellen. Mede hierdoor kunnen wij onze garanties waarborgen en ben jij verzekerd van een perfect aangebrachte wrap. 

Meest voorkomend

PPF brengen we vaak op de voorkant van een auto aan. Dit noemen we de impact area, de kant die het meest te verduren krijgt. De voorzijde van een auto vangt tenslotte alles als eerste op. Het is overigens ook mogelijk om de gehele auto te voorzien van PPF. Hiermee bescherm je de autolak volledig tegen invloeden van buitenaf.

Kosten PPF

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Bescherm jouw investering!

Optimale bescherming met zelf herstellende folie

Volg ons ook op: