Interieur Renovatie

Het wrappen van interieurobjecten

Wat is interieur renovatie

Hoogwaardige wrap folies zijn niet enkel geschikt voor voertuigen, maar ook voor andere objecten. Zo kun je een interieur een hele nieuwe, frisse uitstraling geven door voorwerpen te wrappen. Interior wrap noemen we dat. De wraps die wij gebruiken voor interieurobjecten zijn stoot- en krasvast, wat inhoudt dat de folie tegen een stootje kan.

Mogelijkheden

Interior wrap maakt het laagdrempelig om een interieur te veranderen. Binnen één dag heb je bijvoorbeeld een compleet nieuwe keuken zonder een compleet nieuwe keuken aan te hoeven schaffen. Kleur en structuur doet veel. Ook tafels en kasten kunnen een nieuwe look krijgen. De folies zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Net zoals bij een car wrap in mat, glans en satijnkleuren, maar ook in structuren. Hierdoor doet een interior wrap niet onder voor trendy nieuwe meubelstukken of keukens. Een hout of marmer look? Geen probleem. De keuze in materialen is reuze.

Kosten interieur renovatie

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Volg ons ook op: