Interieur Renovatie

Het wrappen van interieurobjecten

Wat is interieur renovatie

Hoogwaardige wrap folies zijn niet enkel geschikt voor voertuigen, maar ook voor andere objecten. Zo kun je een interieur een hele nieuwe, frisse uitstraling geven door voorwerpen te wrappen. Interior wrap noemen we dat. De wraps die wij gebruiken voor interieurobjecten zijn stoot- en krasvast, wat inhoudt dat de folie tegen een stootje kan.

Mogelijkheden

Interior wrap maakt het laagdrempelig om een interieur te veranderen. Binnen één dag heb je bijvoorbeeld een compleet nieuwe keuken zonder een compleet nieuwe keuken aan te hoeven schaffen. Kleur en structuur doet veel. Ook tafels en kasten kunnen een nieuwe look krijgen. De folies zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Net zoals bij een car wrap in mat, glans en satijnkleuren, maar ook in structuren. Hierdoor doet een interior wrap niet onder voor trendy nieuwe meubelstukken of keukens. Een hout of marmer look? Geen probleem. De keuze in materialen is reuze.

Kosten interieur renovatie

Voor een offerte op maat helpen wij jou graag persoonlijk verder om een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de kosten en mogelijkheden. 

Volg ons ook op:

Bent u tevreden?

Google reviews

VCS
Lees verder
Wie zijn auto wil laten voorzien van een wrap tot aan een de-chrome en nog veel meer is hier aan het juiste adres. Bjorn is de definitie van een vakman, de uiterste zorgvuldigheid, precisie en eindresultaat overtreffen iedere keer steeds de hoge verwachtingen. Ikzelf en mijn klanten hebben iedere keer weer niets anders dan complimenten, van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto en alles wat erbij komt kijken verloopt transparant en uiterst professioneel. Ik kan met een gerust hart iedereen aanbevelen om zijn/haar auto hier te laten voorzien van de eindeloze mogelijkheden. Ga zo door Bjorn!
Ronnie Otten
Lees verder
De Customizer heeft ons wit gekleurde binnendeurkozijn voorzien van een mat zwarte wrap. Iemand die zijn afspraken nakomt en erg precies te werk gaat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat nu onze mat zwarte deur is gemonteerd. Absoluut een aanrader!
Daniel Medina
Lees verder
Altijd goede service met een grote glimlach. De slogan "Life is to short to drive boring cars" maakt hij helemaal waar. Top bedrijf en Top gozer!
Selekt Auto's BV
Lees verder
Top bedrijf, door de jaren heen heel wat autos laten tinten en plakken, zeer secuur werk word er geleverd, duidelijke afspraken. Bjorn verstaat zijn vak! Echt een aanrader!
Kevin Van Outheusden
Lees verder
Fijne ervaring met Bjorn Samen de mogelijkheden besproken en een passend offerte gekregen Resultaat is van een hoog niveau Bjorn topper 💪
Autobedrijf van Os Mercedes-Benz Specialist
Lees verder
Bjorn is zelf een liefhebber en precies met zijn werk. Gewoon een vakman! Dikke aanrader!
Previous
Next