De Customizer

De Customizer

Uniek, dat is het sleutelwoord voor ons werk. Wij willen dat een auto echt jouw auto wordt en passen exclusieve technieken toe om dat te bewerkstelligen. Hierin is kwaliteit van groot belang. Daarom werken wij enkel met premium materialen, waardoor wij garantie op ons werk kunnen geven én op de materialen die we gebruiken. 

Bij De Customizer begrijpen we dat een car wrap, PPF of chrome delete een investering is, en dat nemen we serieus. Je kunt altijd rekenen op goede service, korte communicatie en je wordt geholpen door een car wrap expert met ruime ervaring en kennis. We hebben al heel wat auto’s voorbij zien komen – groot en klein – en leveren elk project met dezelfde passie en precisie op.

Bij De Customizer vinden we het heel belangrijk dat je tevreden bent. Wij stellen hoge eisen aan ieder project. In de tien jaar dat we werkzaam zijn in het vak hebben we vrijwel alle voertuigen voorbij zien komen. Van de eerste hybride aangedreven Ferrari in Nederland tot kleinere projecten zoals het wrappen van een scooter. Elk project nemen wij uiterst serieus. Een voertuig gaat pas weg als het voldoet aan de eisen die wij stellen. Mede hierdoor kunnen wij onze garanties waarborgen en ben jij verzekerd van een perfect aangebrachte wrap. 

Volg ons ook op: